Kiviriipus

Kaunis kiviriipus, koko 15-25mm, jossa kiveen porattu kanta. Jokainen riipus on rumpuhiottu ja pujotettu mustaan ohueen nyöriin, jossa säädettävä solmu. Nyörin pituus n.60cm pisimmillään. Luonnonkivinä niiden koot ja värit saattavat vaihdella. Jos haluat ripustaa riipuksen kaulan sijasta laukkuun tai avaimenperään, valitse lisäksi ripustuslukko (+2,50 €)

Lue alta, mitä mikäkin kivi edustaa.

Valitse variaatio:

8,00 €

Ruusukvartsi sydämen kivi, joka yhdistää sinut universaaliin rakkauteen, parantaa itsetuntoa ja avaa kanavan luovuudelle ja mielikuvitukselle (sydänchakra, horoskooppi: härkä)

Tiikerinsilmä suojeleva kivi, opettaa pysähtymään, lisää keskittymiskykyä, vähentää stressiä, antaa itseluottamusta ja poistaa pelkoja (solar plexus, horoskooppi: kaksonen)

Turmaliini auttaa ymmärtämään itseään ja muita, kasvattaa menestystä ja rakkautta, helpottaa väsymyksessä, shamaanien kivi (chakrat väristä riippuen)

Vuorikristalli parantava kivi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisella tasolla, harmonisoi ja tasapainottaa, voimistaa positiivista energiaa ja neutralisoi negatiivista, resonoi korkeimpien chakrojen kanssa (kruunuchakra, horoskooppi: leijona)