Raakakivi-riipus, lukollinen

Valitse oma voimakivesi!

Monta upeaa raaka-kiveä, koot vaihtelevat 20-30mm välillä. Kiviä ei ole hiottu, ne ovat juuri sellaisia kuten luonnossakin esiintyvät. Tästä syystä myös kivien koko, muoto ja väri saattavat vaihdella. Riipuksiin on porattu kanta (ei sisällä nikkeliä) ja niissä on lukko, joten voit käyttää sitä avaimenperänä tai ripustaa vaikka laukkuun roikkumaan. lukon koko n.30mm

Valitse variaatio:

Alkaen 10,00 €

Amatsoniitti toivon kivi, joka tuo tasapainoa, vahvistaa intuitiota, rauhoittaa hermostoa. Sanotaan suojelevan elektromagneettiselta säteilyltä, joten kannattaa asettaa lähelle sähkölaitteita. (sydän- ja kurkkuchakra, horoskooppi neitsyt)

Aventuriini onnenkivi, joka vetää puoleensa kaikenlaista runsautta, antaa kantajalleen uskoa itseensä ja opettaa myötätuntoa sekä empatiaa, rauhoittaa sydänsuruissa ja auttaa keskittymään positiivisuuteen (sydänchakra, horoskoopit: rapu, neitsyt ja vaaka)

Fluoriitti puhdistava kivi kaikesta negatiivisesta energiasta, maalaisjärjen ja logiikan kivi, joka auttaa pitämään ajatukset selkeinä, sopii mainiosti opiskelijoille, koska auttaa uuden oppimisessa (kaikki chakrat värien mukaan, horoskooppi: vaaka. kalat, jousimies)

Kuukivi herkimpien tunteiden kivi, voimakivi etenkin naisille, liitetään vahvasti hedelmällisyyteen, poistaa energiatukoksia ja suojelee kantajaansa vaaroilta, siksi hyvä kivi mukana matkoilla (sakraalichakra, horoskooppi: kalat, kauris, rapu)

Kyaniitti puhdistava kivi, koska on immuuni negatiiviselle energialle, rohkaisee puhumaan totuutta ja auttaa edistämään ymmärrystä, korkeavärähteinen kivi, joka sopii mainiosti meditaatioon (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, oinas)

Lapis Latsuli intuition kivi, joka voimistaa tietoisuutta, totuuden ja viisauden kivi, vapauttaa tukahdetut tunteet ja auttaa itseilmaisussa (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, jousimies ja vesimies)

Opaali kivi täynnä herkkää värähtelyä, tuo esille kantajansa sisäistä kauneutta, uskollisuuden kivi, joka kasvattaa elämänhalua (kaikille cahakroille, etenkin kruunuchakra, horoskooppi: rapu, vaaka)

Rodoniitti vahva parisuhde kivi, emotionaalinen tasapainottaja, rohkaisee lähestymään asioita tunteiden tasolla, maadoittaa energioita, hyvä kivi laulajalle, tuo herkkyyttä ääneen ja tulkintaan (juuri-ja sydänchakra, horoskooppi: härkä)

Tiikerinsilmä suojeleva kivi, opettaa pysähtymään, lisää keskittymiskykyä, vähentää stressiä, antaa itseluottamusta ja poistaa pelkoja (solar plexus, horoskooppi: kaksonen)

Vuorikristalli parantava kivi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisella tasolla, harmonisoi ja tasapainottaa, voimistaa positiivista energiaa ja neutralisoi negatiivista, resonoi korkeimpien chakrojen kanssa (kruunuchakra, horoskooppi: leijona)