Ajankohtaista Hoitohuoneella

Tulevia tapahtumia:

Tervetuloa Hyvinvointimessuille huhtikuussa Liike- ja yrityskeskus Korille, Villähteelle

Hoitohuone KatriN osallistuu myös tekemällä intialaista päähierontaa näytehoitona 20min 20€ sekä myynnissä KatriN Kaupan tuotteita.  Messut ovat avoinna la-su klo 10-16 ja sisäänpääsy on 5€

Nähdään Messuilla!


Menneet tapahtumat:

To 29.6. Hoitohuone KatriN on Joutsaaressa. Kesäinen Hemmottelupäivä sisältää Hyvänolon hemmotteluhoitoja, minikanttiinin ja illalla lämpiää rantasauna - uimaankin pääsee pulahtamaan. Shiatsun ja kraniosakraaliterapian näytehoitoja teemme rantasaunalla klo 13-16.30 omassa rauhassa veden äärellä. Molemmat hoidot ovat rauhoittavia ja kehoa ja mieltä tasapainottavia. Näihin kannattaa tutustua. Päärakennuksessa Jenny tekee Tarot-luentaa ja intuitiivista energiahoitoa. Sieltä löydät myös monta muuta huippuhoitajaa. Joutsaari on ihana paikka tulla tutustumaan ja samalla hoitamaan itseään pienellä hemmotteluhetkellä.

Kiitos osallistujille! Oli ihana kesäinen päivä ja upeita kohtaamisia. 

                        La 29.4.klo 11-13.30 Hiljamerian hoitohuoneella  "Virkisty, vahvistu, voimaannu"- workshop

Saatiin kuin saatiinkin järjestettyä ihka ensimmäinen Workshop yhdessä Hiljamerian kanssa. Tämä oli meille molemmille oppimishetki ja kyllähän siitä taas ammenettiin uutta. Aamupäivän aikana teimme QiGong-harjoituksia, meridiaanivenyttelyä ja lopuksi rentouduttiin äänimaljojen parissa. Välillä hörpittiin teetä ja juteltiin mukavia. Virkistymistä, vahvistumista ja voimaantumista tapahtui varmasti niin osallistujilla kuin meillä vetäjillä. Tästä tapahtumasta jäi niin hyvä fiilis, että jatkoa seuraa syksyllä varmasti. 

Kiitos Merja ja mukanaolijat!

*

Hyvinvointi Messuilla Liike- ja yrityskeskus Korilla la-su 22.-23.4. klo 10-16. 

Messut on messuiltu ja mukaan jäi ihanat muistot, upeita ihmisiä ja kohtaamisia. Kaksi päivää meni kuin siivillä. Niin ilma kuin kävijätkin olivat yhtä aurinkoa ja lämpöä. Tehtiin näytehoitoja, keskuskeltiin vakavia ja vähemmän vakavia, naurettiin ja välillä vähän liikututtiinkin. Mukaan jäi hyvää mieltä ja uusia tuttavuuksia ja kontakteja. On aina ihana tavata samanhenkisiä ihmisiä, yhdessä luodaan hyvää energiaa ympärillemme!

Kiitos kaikille osallistujille ! 


Hyvinvointi-ilta opiston Kunkulla 8.12.22
Hyvinvointi-ilta opiston Kunkulla 8.12.22
Hyvän olon Hemmottelupäivä Joutsaaressa 18.9.
Hyvän olon Hemmottelupäivä Joutsaaressa 18.9.
Hyvinvointiakatemia Ajanpuu järjestää Acces Bars-koulutusta Hoitohuoneella
Hyvinvointiakatemia Ajanpuu järjestää Acces Bars-koulutusta Hoitohuoneella