Ajankohtaista Hoitohuoneella

Tulevia tapahtumia:

Pe 5.5. HoitohuoneKatriN on mukana Rakkaudenvirran järjestämässä tantra-illassa Lahdessa. Tervetuloa tutustumaan tantran maailmaan, rauhoittumaan ja rentoutumaan - hyväskyntää ja läsnäoloa oman itsen kanssa.

Ilmottautumiset tähän kahden Katrin iltaan voi tehdä osoitteessa rakkaudenvirta.fi 

Tervetuloa !


Menneet tapahtumat:

                        La 29.4.klo 11-13.30 Hiljamerian hoitohuoneella  "Virkisty, vahvistu, voimaannu"- workshop

Saatiin kuin saatiinkin järjestettyä ihka ensimmäinen Workshop yhdessä Hiljamerian kanssa. Tämä oli meille molemmille oppimishetki ja kyllähän siitä taas ammenettiin uutta. Aamupäivän aikana teimme QiGong-harjoituksia, meridiaanivenyttelyä ja lopuksi rentouduttiin äänimaljojen parissa. Välillä hörpittiin teetä ja juteltiin mukavia. Virkistymistä, vahvistumista ja voimaantumista tapahtui varmasti niin osallistujilla kuin meillä vetäjillä. Tästä tapahtumasta jäi niin hyvä fiilis, että jatkoa seuraa syksyllä varmasti. 

Kiitos Merja ja mukanaolijat!

*

Hyvinvointi Messuilla Liike- ja yrityskeskus Korilla la-su 22.-23.4. klo 10-16. 

Messut on messuiltu ja mukaan jäi ihanat muistot, upeita ihmisiä ja kohtaamisia. Kaksi päivää meni kuin siivillä. Niin ilma kuin kävijätkin olivat yhtä aurinkoa ja lämpöä. Tehtiin näytehoitoja, keskuskeltiin vakavia ja vähemmän vakavia, naurettiin ja välillä vähän liikututtiinkin. Mukaan jäi hyvää mieltä ja uusia tuttavuuksia ja kontakteja. On aina ihana tavata samanhenkisiä ihmisiä, yhdessä luodaan hyvää energiaa ympärillemme!

Kiitos kaikille osallistujille ! 


Hyvinvointi-ilta opiston Kunkulla 8.12.22
Hyvinvointi-ilta opiston Kunkulla 8.12.22
Hyvän olon Hemmottelupäivä Joutsaaressa 18.9.
Hyvän olon Hemmottelupäivä Joutsaaressa 18.9.
Hyvinvointiakatemia Ajanpuu järjestää Acces Bars-koulutusta Hoitohuoneella
Hyvinvointiakatemia Ajanpuu järjestää Acces Bars-koulutusta Hoitohuoneella