Katri Nousiainen 


Diplomi vyöhyketerapeutti

Koulutettu hieroja 
  Äänimaljahoitaja 
Shiatsu-hoitaja Elämässä tulee hetkiä, jolloin sitä pysähtyy miettimään omaa suuntaansa. Minulla tälläinen hetki oli ensi kerran jo kymmenen vuotta sitten.  Aikani kypsyteltyäni ajatusta, rohkenin lähteä matkalle, joka toivottavasti kestää loppuelämäni.  Oliko se neljänkympin kriisi vai mikä, mutta siitä lähti liikkeelle hoitotyöurani.


Koska luonto, luonnonmukaisuus, terveys ja hyvinvointi sekä ihmisten kokonaisvaltaisuus ovat minulle tärkeitä asioita,  suuntasin kohti Frantsilan kurssikeskusta ja siellä vyöhyketerapeutin opintoihin. Näiden ammattitaitoisten ihmisten joukossa lähdin matkalle, joka vei mukanaan. 

Puolitoista vuotta kestäneen diplomi Vyöhyketerapeutti-koulutuksen aikana suoritin myös lääketieteen perusteet (14op), intialaisen päähieronnan, aurikuloterapian sekä yrttitiedon-kurssit.
Tämän jälkeen suuntasin edelleen pitkin hyvinvoinnin tietä ja opiskelin Koulutetun Hierojan ammattitutkinnon Lahden Hierojakoululla. Oma yritys ja hoitotilan perustaminen alkoivat muodostua mielessäni ja rohkeasti uutta kohden perustin Hotohuone KatriN Lahteen.

Tässä minulla oli suurena apuna Koulutetut hierojat Leelo Reilson ja Marika Rajala, joita ilman en olisi päässyt alkuun yrittäjän urallani. Heidän kanssaan muodostamme Teamrauhankadun, joka tarjoaa hyvinvointia teille asiakkaille kuin meille hoitajille.

Koska elämä on matka ja uuden oppiminen pitää meidät oikealla tiellä, opiskeluni jatkuivat tiibetiläisten äänimaljojen parissa. Tämän upean hoitomuodon opin Enkelikartanossa Kirkkonummella.
Kaikki tiet tuntuvat vievän Hämeenkyröön minun kohdallani ja näin olen kouluttauduin siellä tänä vuonna Shiatsu-hoitajaksi. Myöhemmin on tarkoitus täydentää osaamista Shiatsu-terapeutiksi, mutta siitä lisää myöhemmin ;)


Näitä kaikkia ihania hoitoja ja oppeja, mitä olen saanut matkallani, haluan tarjota teille. 

Kaikkein suurin voimavarani on tietenkin oma perheeni. Aikuiset pojat ja rakas aviomieheni, koiraa unohtamatta, ovat olleet tukena ja turvana tällä tiellä, joka jatkuu...