KatriN Kauppa


Puiset palapelit

Pieni pala rauhaa! Palapelien kokoaminen on kuin meditaatiohetki. Lubiwoodin lumoavat puiset palapelit ovat kuin taianomaisia taideteoksia. Pienet palapelit antavat sinulle hetken keskittyä vain tähän hetkeen. Jokainen pala on kuin kaunis taideteos jo itsessään. Puinen palapeli on kestävä ja sen voi koota aina uudelleen ja uudelleen. Valittavana kaksi eri kokoista vaihtoehtoa Sydän-Mandala (150 palaa, koko A4), Mahtava-leijona, Kosminen-pöllö ja Leikkisä-perhonen (92palaa, koko A5) Valmistusmaa: Lubiwood, Slovenia Huom! Nämä palapelit eivät ole leluja, koska sisältävät pieniä osia, käyttöikä suositus +14v.

Alkaen 39,90 €

Voimakivi - avaimenperä

Avaimenperä avaimille tai riipus laukkuusi tai takkiisi rippumaan. Uniikit riipukset omalla voimakivelläsi. Lue alta, mikä voisi olla juuri sinulle sopiva. Kivien muodot ja sävyt vaihtelevat, koska kyseessä on luonnontuote. Myös riipuksen kuviot saattavat vaihdella  koko lukon kanssa n.8cm

10,00 €

Pikku diffuuseri autoon

Ihana pieni esine - suuri ilo! Eteeristen öljyen tuoksua ja voimaa myös automatkoille. Tämä pieni ja kaunis esine on helppo kiinnittää auton tuuletusritilään, laita 1-2 tippaa öljyä huopatyynyyn ja tuoksu leviää autoosi. Materiaali ruostumatonta terästä, halk 3cm, mukana tulee 5 vaihto huopatyynyä. Noudata annostusohjeita. Käy tutustumassa Frantsilan eteerisiin öljyihin ja valitse oma tuoksusi tuoksukiven kanssa käytettäväksi.

10,00 €

Diffuuseri

Kaunis, pieni diffuuseri eteerisille öljyille. Helppokäyttöinen, väriä vaihtava diffuuseri, joka toimii pattereilla (AAAx3) tai UBS-liitännällä. Et tarvitse vettä, eteerinen öljy (5-6tippaa) tipautetaan huopakiekkoon, joka asetetaan laitteeseen. Tämän ansiosta diffuuseri on helppo ottaa mukaan työpaikalle, matkalle, autoon. Koko halkaisija 9cm, kork. 6,5cm. pakkaus ei sisällä pattereita, mukana tulee UBS-liitäntä johto, ei muuntajaa/pistoketta sekä 4 huopakiekkoa. Noudata annostusohjeita öljyn kanssa. Käy tutustumassa Frantsilan eteerisiin öljyihin ja valitse oma tuoksusi diffuuserin kanssa käytettäväksi.

19,00 €

Iso tuoksukivi

Keraaminen diffuuseri eteerisille öljyille. Laita säiliöön vettä ja muutama tippa eteeristä öljyä, kukassa oleva naru imee veden ylös kukkaan, josta tuoksu leviää ympäristöön. halkaisija 10cm, kork.8cm, paino 230g Käy tutustumassa Frantsilan eteerisiin öljyihin ja valitse oma tuoksusi tuoksukiven kanssa käytettäväksi.

10,00 €

Kaiko Studio - korut

Tyylikäs aromaterapeuttinen laavakivikoru, jossa voit kantaa lempituoksuasi mukana koko päivän! Minimalistisen yksinkertaisen kauniit kaulariipukset Kaiko Studiolta, Irlannista. Geometriset messinkiset muodot yhdistettynä rouheaan laavakiveen luovat yhdessä täydellisen harmonian. Laavakivi on huokoista, joten voit tipauttaa siihen 1-2tippaa eteeristä öljyä. Näin saat iloa lempituoksustasi koko päivän ajan. Riipusten koko on noin 3-5cm ja ne ovat 78cm pitkässä ketjussa. Käy tutustumassa Frantsilan eteerisiin öljyihin ja valitse oma tuoksusi korun kanssa käytettäväksi. Huom! Kuu-apatiitti kaulariipus EI ole aromakoru. Materiaalit metalli ja apatiitti-kivet, koko n.5cm, ketjun pituus n. 70cm

Alkaen 27,00 €

Seleniitti-sydän

Kaunis sydämenmuotoinen kivi työ- tai yöpöydällesi tai vaikka taskussa kannettavaksi. Seleniitti omaa hienovaraisen värähtelyn ja auttaa pysymään totuudessa niin teoissa kuin puheissa. Puhdistaa vahvasti negatiivista energiaa tilassa ja ajatuksista. Parantaa selvänäkö- ja kanavointikykyä (otsa- ja kruunuchakra) n.5cm, koko voi vaihdella hieman

5,50 €

Yin&Yang-suolakivi kynttilälle

Tunnelmallinen suolalamppu, jossa yhdistyy tasapaino ja suolan puhdistava voima. Yin&Yang, yhdessä ja erikseen, muodostavat täydellisen harmonian, suolakiteet parantavat hengitysilmaa ja valo niiden sisällä luo tunnelmaa. Koko halk.14cm, kork.6,5cm paino1532g Suolakivessä voi polttaa tuikkukynttilöitä, ostettava erikseen. Polta vain palamattomalla alustalla. Älä jätä koskaan kynttilää vartioimatta ja huolehdi, ettei se ole lasten tai lemmikkien ulottuvilla.

20,00 €

Worry stone - huolikivi

Worry stone eli huolikivi tuo lohtua silloin, kun sitä tarvitset. Kauniisti hiotut kivet kulkevat helposti mukanasi ja voit hypistellä niitä silloin, kun siltä tuntuu. Pidä huolikiveä peukalon ja etusormen välissä ja liikuttele varovasti edestakaisin. Tämä liike yhdessä kiven energian kanssa rauhoittaa levotonta mieltä. Huolikivillä on pitkät perinteet ympäri maailmaa erilaisista kulttuureista. Mm. Amerikan intiaanien parista, jotka antoivat huolikivensä aina nuoremmille sukupolville pitääkseen yllä yhteyttä esivanhempiinsa.  Valittavana kuusi eri kiveä, lue alta miten kivien energia vaikuttaa. koko n.3,5cm

4,00 €

Tuoksulyhty

Tuoksulyhty lempituoksullesi kauniilla kuvioinnilla. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta Ohm , Tree of life tai Flower of life. Lue alta, mitä nämä kuvioinnit merkitsevät ja valitse itsellesi se, mikä miellyttää sinua eniten juuri nyt. Laita vettä astiaan, joka asetetaan lyhdyn päälle. Tipauta joukkoon n.5 tippaa eteeristä öljyä, sytytä alle kynttilä ja anna tuoksun levitä ympäristöösi. Käy tutustumassa KatriN Kaupan Frantsilan öljyvalikoimaan täältä .  Pakkaus sisältää metallisen kynttilänjalan, messinkiastian vedelle, puisen alustan sekä 1kpl kynttilän. Huomioi, että tuoksulyhdyn vesiastia lämpenee, joten käsittele sitä varoen ja anna jäähtyä ennen kuin kosket siihen. Polta vain palamattomalla alustalla ja sellaisessa paikassa, etteivät lapset tai lemmikit pääse siihen koskemaan. kork 10cm, halk.9cm

8,50 €

Riipukset

Mikä näistä voisi olla sinun riipuksesi? Ikuisen tasapainon yin&yang, intuitiivinen ametisti, seikkailun ja luovuuden labradoniitti, puhdistava seleniitti? Ja monta muuta ihanuutta sinulle valikoimassa.

Alkaen 8,00 €

Lotus-rannekoru

Lotus-rannekoru , jossa 21 kivihelmeä ja kaunis lotus-symboli. Helmien koko n.8mm, joustavassa nauhassa, jonka halkaisija ei-venytettynä n.6cm. Vaihtoehtoina vuorikristalli, ametisti tai amatsoniitti. Lue alta kivivaihtoehdoista ja valitse omasi.

10,00 €

Rasia

Joko metallinen tai puinen rasia aarteillesi. Tämä pieni rasia voi kätkeä sisäänsä kiviä, koruja tai vaikka tarot-kortteja, mitä ikinä haluatkin sinne laittaa. Rasioissa kauniit kuvioinnit ja ne ovat sisältä vuorattu kankaalla. lev.18cm, syv.12,5cm, kork.6cm

Alkaen 14,00 €

Kiviriipus

Kivissä on voimaa!  Valitse oma onnenkivi kaulallesi tai valitse kivi intuitiolla, mikä puhuttelee sinua eniten juuri tänään. Kanna kiveä mukana omassa aurassasi ja tunne sen vaikutus ja voima.  Rumpuhiotut ja raakakivi riipukset (koot 15-30mm), joissa musta ohut säädettävä nyöri. Kivien koot ja sävyt saattavat vaihde lla, onhan kyseessä luonnontuote. Nyörin pituus n.60cm pisimmillään.   Lue alta kivien merkityksistä ja vaitse omasi.

Alkaen 10,00 €

Tee-rasia

Flower of life- tee rasia, jossa kuusi lokerikkoa lempiteellesi. Elämän kukka- kuvio kaiverrettu kanteen, josta valo siivilöityy kauniisti.  Rasian koko 22x18x8cm ja paino 625g Materiaali MDF-levy

22,00 €

Laavakivi rannekoru

Rannekoru, jossa yhdistetty laavakiviin joko aventuriinia, ametistiä tai ruusukvartsia. Yhden kiven halkaisija n.6mm, joustavassa kuminauhassa koko ilman venytystä halk.6,5cm.  Lue alta, mitä kivet edustavat ja valitse suosikkisi.

8,00 €

Solaris.Tea

be better CHAKRA Tee, jossa yhdistyy jooga ja yrttilääkintä modernilla tavalla. Jokaiselle chakralle on valikoitunut juuri sen energiaa tukevat yrttiteesekoituksensa. Pakkaus sisältää 15 pyramiditeepussia (a`2g yht.30g) 100%luomua, tottakai!  Valmistusmaa Irlanti Solaris Tea on irlantilainen kansainvälisesti palkittu perheyritys, joka on erikoistunut luomutee- ja yrttisekoituksiin. beBetter Chakra tee-merkin takana on järjestö, jonka intohimona on kokonaisvaltainen joogan harjoittaminen, johon kuuluu kaikki elämän osa-alueet. Valitse alta oma suosikkisi tukemaan chakrojesi energiaa.

8,00 €

Shoti Maa Tee - Chakrat

Chakrat ovat energiakeskuksia, joiden läpi elämänvoima, prana , virtaa. Jos nämä chakrat ovat tasapainossa, elämäsi kaikilla osa-alueilla vallitsee harmonia. Shoti Maa Teetä löytyy jokaisellle chakralle oma maku. Valitse oma teesi sen mukaan, jos haluat tukea tietyn chakran toimintaa. Tottakai voit valita teen oman makumieltymyksesi mukaan. Kaikki Shoti Maa teet ovat hyvänmakuisia, mausteisia yrttisekoituksia, jotka eivät sisällä mustaa teetä. Ja tottakai 100% luomua. Yhdessä pakkauksessa on 16 teepussia (a`2g yht 32g) Shoti Maa teet ovat huolella valmistettuja yrttisekoituksia, jotka pohjautuvat perinteisiin ayurvedan ja joogan resepteihin. Teen tarkoitus on lisätä hyvinvointia osana kokonaisvaltaista terveyttä.

5,00 €

Pikku Buddha - vesiputous

Pieni vesielementti kotiisi tai työhuoneellesi. Soliseva vesi rauhoittavaa ja tuo palan luontoa sisätiloihin. Tässä pienessä vesiputouksessa on pieni led-valo valaisemassa pikku Buddhan hymyileviä kasvoja. kork. 20cm, lev. 14cm ja syv. 14cm , materiaali muovi. Mukana suomennetut ohjeet. Tuote on CE-merkitty.

25,00 €

Shoti Maa - Tee DreamLand

Teehetkeen ennen nukkumaanmenoa, lämmittävä kuppi teetä. Rentoutumiseen päivän askareiden jälkeen, rauhoittava hetki itsellesi, sitruunamelissan ja passionkukan parissa. irtipäästäminen - uudistuminen - unelmointi - rauhoittuminen Shoti Maa teet ovat huolella valmistettuja yrttisekoituksia, jotka pohjautuvat perinteisiin ayurvedan ja joogan resepteihin. Teen tarkoitus on lisätä hyvinvointia osana kokonaisvaltaista terveyttä.

5,00 €

Shoti Maa Tee - Magic Box

Paketti täynnä taikaa jokaiselle teemukilliselle ! Lajitelma laadukkasta Shoti Maa-yrttiteetä. Pakkaus sisältää 12 erilaista teejuoma sekoitusta. Shoti Maa teet ovat 100% luomua.  Shoti Maa teet ovat huolella valmistettuja yrttisekoituksia, jotka pohjautuvat perinteisiin ayurvedan ja joogan resepteihin. Teen tarkoitus on lisätä hyvinvointia osana kokonaisvaltaista terveyttä.

5,00 €

Norsu

Pieni messinkinen elefantti koristeeksi ja tuomaan onnea sinulle ja läheisillesi.            Koko 7x7,5cm, paino 185 g

14,40 €

  Tervetuloa tutustumaan KatriN Kauppaan, joka on pieni verkkokauppa hoitolani yhteydessä. Tuotteita olen valinnut niin, että uskon niistä olevan lisätukea tekemilleni hoidoille ja tuovat hyvää mieltä ja kauneutta jokapäiväiseen elämään. 

  Koska kauppa on pieni, on tuotteitakin pienet erät. Valikoimaa pyrin laajentamaan pikkuhiljaa, jos sinulla on jotain toiveita, laita viestiä. Otan mielelläni vastaan uusia ideoita.

  Verkkokaupan kautta voit tehdä tilauksen ja maksaa turvallisesti. Pyrin siihen, että laitan paketit matkaan kerran viikossa. Tällä hetkellä postituspäivä on joka viikon perjantai. Jos haluat noutaa tuotteet sopivana ajankohtana hoitolastani Rauhankadulta Lahdesta, sekin onnistuu. Tällöin voit maksaa tilauksen myös käteisellä tai pankkikortilla. Ja hei! kaikki tuotteet ovat ostettavissa suoraan Hoitohuone KatriN tiloissa eli voit tutustua niihin samalla, kun tulet hoidettavaksi. Ole yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää tilaamisesta asiakaspalvelu@hoitohuonekatrin.fi

  Verkkokauppani on vielä hieman rakennusvaiheessa, joten pahoittelut, jos jokin osio ei ihan täysillä pelitä. Korjailen koko ajan sivuja, jotta saisin ne toimivaksi sinulle 

  Tutustu tästä tuotteisiin ja lue lisää, miksi juuri nämä tuotteet kannattaa hankkia.

  Tervetuloa ostoksille!