KatriN Kauppa


Palo Santo - tikku

Palo Santo eli pyhä puu, joka poltettaessa puhdistaa ja vapauttaa negatiivisesta energiasta. Palo Santolla on kevyt makeahko tuoksu, joka muistuttaa ehkä hieman nerolia. Nämä puutikut ovat kerätty 100% luonnollisesti kaatuneista puista eikä niiden takia ole raivattu metsiä alkuperämaassaan Perussa. Koko pit.n10cm, paksuus 1-2cm Huom. muistathan noudattaa varovaisuutta polttaessasi Palo Santoa, käytä aina palamatonta alustaa ja varmista että puu on varmasti sammunut lopettaessasi seremonian. 

1,00 €

Salvia - nippu

Täysin luonnollinen suitsuke valkosalviasta. Valkosalviaa poltettaessa, sen savun uskotaan puhdistavan tilaa ja mieltä karkoittaen pois negatiivisen energian. Yksi salvia nippu painaa n.10-15g ja on n.10-12cm.  Huom. noudata aina erityistä varovaisuutta polttaessasi salviaa. Polta aina palamattomalla alustalla sekä varmista ettei salvianippu jää kytemään lopettaessasi seremonian.

3,00 €

Sydän - huolikivet

Sydämen muotoiseksi hiotut huolikivet koristeeksi tai sujautettavaksi taskuun. Kivien sileä pinta ja pyöreä muoto tuntuu miellyttävältä kädessä. Koot vaihtelevat 3-5,5cm välillä.  Valitse oma sydän suosikkisi. Lue alta, mitä kivet edustavat. Koska kyseessä on luonnontuote, muoto ja värit saattavat hieman vaihdella.

Alkaen 6,00 €

Kivi-pallot

Pallo muotona edustaa täydellistä harmoniaa, tasapainoa ja jatkumoa. Kivipallojen pinnassa valon säteet leikkivät ja loistavat. Pallo muotona on miellyttävä pitää kädessä ja tuntea kiven voima.  Valitse vaihtoehdoista oma kivesi. Palloja löytyy erikokoisia halk. 4-16cm Tilaa myös jalusta pallollesi, vaihtoehtoina puu tai kupari. Koska kyseessä on luonnontuote, värit voivat hieman vaihdella. Orgoniitti-tuote on yhdistelmä hartsia ja kiviainesta.

Alkaen 1,00 €

Hiotut kivet

20-40mm hiottuja kiviä useita eri vaihtoehtoja. Lue alta mitä mikäkin kivi edustaa ja valitse omasi. Voit valita kiven myös oman intuitiosi kautta, mikä tuntuu juuri tänään sinulle sopivalta.  Koska kivet ovat luonnontuotteita, niiden muoto, väri ja koko saattavat vaihdella, kuvateksteissä lukee minkä kokoinen mikäkin kivi suurinpiirtein on.

Alkaen 4,00 €

Raakakivet

40-60mm kokoisia hiomattomia raakakiviä useita eri vaihtoehtoja. Valitse oma suosikkisi lukemalla alta, mitä mikäkin kivi edustaa tai valitse kivi oman intuitiosi mukaan, mikä miellyttää sinua juuri tänään. Koska kivet ovat luonnontuotteita, niiden muoto, väri ja koko saattavat vaihdella.

3,00 €

Abalone - kuori

Abalonen eli pauan kuori hohtaa kauniissa helmiäisen väreissä. Perinteisesti pauan kuorta on käytetty alustana esim. salvian tai palo santon polttamiseen puhdistaessasi kotiasi tai ympäristöäsi negatiiviseltä energialta. Isohkot, 12-15cm , kuoret sopivat myös astiaksi kivillesi ja koruillesi. Koska kyseessä on luonnontuote, muoto ja värit saattavat vaihdella.

12,00 €

Worry stone - huolikivi

Worry stone eli huolikivi tuo lohtua silloin, kun sitä tarvitset. Kauniisti hiotut kivet kulkevat helposti mukanasi ja voit hypistellä niitä silloin, kun siltä tuntuu. Pidä huolikiveä peukalon ja etusormen välissä ja liikuttele varovasti edestakaisin. Tämä liike yhdessä kiven energian kanssa rauhoittaa levotonta mieltä. Huolikivillä on pitkät perinteet ympäri maailmaa erilaisista kulttuureista. Mm. Amerikan intiaanien parista, jotka antoivat huolikivensä aina nuoremmille sukupolville pitääkseen yllä yhteyttä esivanhempiinsa.  Valittavana kuusi eri kiveä, lue alta miten kivien energia vaikuttaa. koko n.3,5cm

4,00 €

Kiviriipus

Kivissä on voimaa!  Valitse oma onnenkivi kaulallesi tai valitse kivi intuitiolla, mikä puhuttelee sinua eniten juuri tänään. Kanna kiveä mukana omassa aurassasi ja tunne sen vaikutus ja voima.  Rumpuhiotut ja raakakivi riipukset (koot 15-30mm), joissa musta ohut säädettävä nyöri. Kivien koot ja sävyt saattavat vaihde lla, onhan kyseessä luonnontuote. Nyörin pituus n.60cm pisimmillään.   Lue alta kivien merkityksistä ja vaitse omasi.

Alkaen 10,00 €

  Tervetuloa tutustumaan KatriN Kauppaan, joka on pieni verkkokauppa hoitolani yhteydessä. Tuotteita olen valinnut niin, että uskon niistä olevan lisätukea tekemilleni hoidoille ja tuovat hyvää mieltä ja kauneutta jokapäiväiseen elämään. 

  Koska kauppa on pieni, on tuotteitakin pienet erät. Valikoimaa pyrin laajentamaan pikkuhiljaa, jos sinulla on jotain toiveita, laita viestiä. Otan mielelläni vastaan uusia ideoita.

  Verkkokaupan kautta voit tehdä tilauksen ja maksaa turvallisesti. Pyrin siihen, että laitan paketit matkaan kerran viikossa. Tällä hetkellä postituspäivä on joka viikon perjantai. Jos haluat noutaa tuotteet sopivana ajankohtana hoitolastani Rauhankadulta Lahdesta, sekin onnistuu. Tällöin voit maksaa tilauksen myös käteisellä tai pankkikortilla. Ja hei! kaikki tuotteet ovat ostettavissa suoraan Hoitohuone KatriN tiloissa eli voit tutustua niihin samalla, kun tulet hoidettavaksi. Ole yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää tilaamisesta asiakaspalvelu@hoitohuonekatrin.fi

  Verkkokauppani on vielä hieman rakennusvaiheessa, joten pahoittelut, jos jokin osio ei ihan täysillä pelitä. Korjailen koko ajan sivuja, jotta saisin ne toimivaksi sinulle 

  Tutustu tästä tuotteisiin ja lue lisää, miksi juuri nämä tuotteet kannattaa hankkia.

  Tervetuloa ostoksille!