Kivet & kristallit

Kivet ja kristallit ovat kiehtoneet ihmisiä varmasti aina. Niitä on käytetty koruina, riipuksina, ranteessa, kruunuissa, koriste-esineissä kauneutensa ja kiehtovan ulkonäkönsä vuoksi, mutta myös hoitavan energiansa takia. Kiviterapiassa uskotaan, että kivillä kuten kasveilla ja eläimillä luonnossa, on oma energiansa ja värähtelynsä. Tämä energia vaikuttaa meihin eri tavoin riippuen siitä mikä kivi on kyseessä.. Olen valinnut kauppaan muutamia kiviä, joiden joukosta toivon, että sinäkin löydät oman suosikkisi. Kivitarjonta lisääntyy koko ajan, joten käy aina välillä kurkkaamassa, miten kiviperheeni laajenee. Lisää kiviä löydät Korut osiosta.

Tervetuloa kivien maailmaan!

Kivillä on monta eri käyttötapaa, helpoin ja yksinkertaisin on kantaa sitä mukana, kaulassa, ranteessa, korvissa, vaatteissa, taskussa, laukussa. Parhaiten se pääsee antamaan hoitavaa energiaansa, kun pidät sitä oman aurasi eli enrgiakenttäsi sisällä. Kiviä voi myös asetella kotiin tai työpaikalle, harrastustiloihin tai ottaa mukaan meditaatiohetkeen tai joogaan. Aseta kivi aina luonnonmateriaalista olevalle alustalle, niin ettei se joudu kosketuksiin metallin kanssa. Ennenkuin otat kiven omaan henkilökohtaiseen käyttöön, sinun on hyvä puhdistaa se. Tässä muutama vinkki, miten voit sen helpoiten tehdä (ei tietenkään ole pakollista)

*

Vie kivi tulen lähelle, takkatuli, nuotio tai kynttilän liekki sopivat tähän tarkoitukseen. Pidä siinä hetki. Varo polttamasta sormiasi tai kiveäsi, niin lähelle ei saa viedä, että kivi kuumenee. 
Kivet voi puhdistaa upottamalla ne veteen.
Valkoinen salvia tai palo santo-puu poltettuna kivien lähellä, ovat tehokkaita poistamaan negatiivista energiaa noin muutenkin.
Laita kivet kuunvalokylpyyn, etenkin nousevan kuun ja täysikuun aikaan voi kivet asettaa ikkunalle, jossa ne voivat kylpeä vaikka koko yön.

*

Kivien valinnassa, pudistamisessa ja käytössä kannattaa käyttää omaa intuitiotaan, silloin saa parhaimman mahdollisen tuloksen. 

Kivet ja kristallit ovat tarkoitettu ennen kaikkea tuomaan hyvää mieltä ja kauneutta meidän elämäämme. Vaikka kivillä on monia hoitaviakin ominaisuuksia, muistathan ettei niiden käyttö koskaan korvaa lääkärin sinulle antamia ohjeita terveytesi hoitoon.