Eteeriset 

Aromaterapia on kasvien tuottamien tuoksuvien yhdisteiden eli eteeristen öljyjen käyttämistä hyvinvoinnin edistämiseksi. Nämä eteeriset yhdisteet eli haihtuvat vaikuttavat meihin joko hengityksen tai ihon kautta. 

Käytän hoitolassani työskennellessäni eteerisiä öljyä. Frantsilan luomuyrttitilan eteeriset öljyt ovat olleet suosikkejani jo ennenkuin aloitin hoitotyöt. Puhtaat, aidot tuoksut sopivat käytettäväksi joko yksin tai yhdistellen. Siksi olenkin valinnut teille KatriN Kauppaan näitä ihania Frantsilan tuoksuja ostettavaksi.

*

Tipauta muutama tippa eteeristä öljyä tuoksulyhtyyn tai diffuuseriin ja anna tuoksun vallata mielesi ja kotisi. Diffuuserit ja tuoksukivet löydät täältä ->

Käytä eteeristä öljyä yhdessä oman ihovoiteesi tai -öljyn kanssa, Perusohje on n.5ml voidetta tai öljyä ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Käytä mieluiten hajusteetonta perusvoidetta tai luomuöljyä.

*

Eteerisiä öljyjä voit turvallisesti käyttää kotioloissa tuoksulyhdyissä tai diffuusereissa, kun noudatat ohjeistusta ja annostuksia. Eteeriset öljyt eivät koskaan korvaa sinulle määrättyä lääkehoitoa eikä niitä tule käyttää sisäisesti eikä suoraan iholle. Jos olet epävarma öljyjen käytöstä, kysy neuvoa koulutetulta aromaterapeutilta tai sinua hoitavalta lääkäriltä.  

*