Voimakivi - avaimenperä

Avaimenperä avaimille tai riipus laukkuusi tai takkiisi rippumaan. Uniikit riipukset omalla voimakivelläsi. Lue alta, mikä voisi olla juuri sinulle sopiva. Kivien muodot ja sävyt vaihtelevat, koska kyseessä on luonnontuote. Myös riipuksen kuviot saattavat vaihdella koko lukon kanssa n.8cm

Valitse variaatio:

10,00 €

Akvamariini rauhoittaa, vähentää stressiä , poistaa pelkoja, terävöittää kantajansa vaistoja, suojelee etenkin vesillä liikkujia (otsachakra,horoskooppi: vesimies, kalat)

Ametisti suojeleva kivi, jolla on parantavaa voimaa, rauhoittaa mieltä ja auttaa luomaan tasapainoa, avaa portin kohti korkeampaa tietoisuutta ja intuitiota, oiva kivi meditaatioon tai mukaan matkalle tuomaan suojelusta (otsa- ja kruunuchakrat, horoskooppi: kalat, vesimies)

Hematiitti tehokas maadoittaja, tasapainottaa, antaa voimaa ja rohkeutta tekemään päätöksiä, torjuu negatiivisuutta, hyvä kivi henkistä hoitotyötä tekeville (juurichakra, horoskooppi: kauris, kalat)

Kuukivi herkimpien tunteiden kivi, voimakivi etenkin naisille, liitetään vahvasti hedelmällisyyteen, poistaa energiatukoksia ja suojelee kantajaansa vaaroilta, siksi hyvä kivi mukana matkoilla (sakraalichakra, horoskooppi: kalat, kauris, rapu)

Kyaniitti puhdistava kivi, koska on immuuni negatiiviselle energialle, rohkaisee puhumaan totuutta ja auttaa edistämään ymmärrystä, korkea värähteinen kivi, joka sopii mainiosti meditaatioon (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, oinas)

Lapis Latsuli intuition kivi, joka voimistaa tietoisuutta, totuuden ja viisauden kivi, vapauttaa tukahdetut tunteet ja auttaa itseilmaisussa (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, jousimies ja vesimies)

Rodoniitti vahva parisuhde kivi, emotionaalinen tasapainottaja, rohkaisee lähestymään asioita tunteiden tasolla, maadoittaa energioita, hyvä kivi laulajalle, tuo herkkyyttä ääneen ja tulkintaan (juuri-ja sydänchakra, horoskooppi: härkä)

Rodokrosiitti kivi, joka antaa myönteistä asennetta, rakkautta ja myötätuntoa. Vahvistaa rakkauden tunnetta ja on hyvä parisuhdekivi. Vahvistaa yhteyttä maa-äidin sydämeen. (juuri- ja sydänchakra, horoskooppi:härkä)

Ruusukvartsi sydämen kivi, joka yhdistää sinut universaaliin rakkauteen, parantaa itsetuntoa ja avaa kanavan luovuudelle ja mielikuvitukselle (sydänchakra, horoskooppi: härkä) 

 Sitriini ilon kivi. Lämmittävä, lataava ja voimistava kivi. Auttaa väsymyksessä ja uupumuksessa, koska pitää sisällään auringon voimaa. (solar plexus, horoskooppi: kaksonen, neitsyt, skorpioni)

Tiikerinsilmä suojeleva kivi, opettaa pysähtymään, lisää keskittymiskykyä, vähentää stressiä, antaa itseluottamusta ja poistaa pelkoja (solar plexus, horoskooppi: kaksonen, leijona)

Turmaliini auttaa ymmärtämään itseään ja muita, kasvattaa menestystä ja rakkautta, helpottaa väsymyksessä, shamaanien kivi (chakrat väristä riippuen) 

Vuorikristalli parantava kivi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisella tasolla, harmonisoi ja tasapainottaa, voimistaa positiivista energiaa ja neutralisoi negatiivista, resonoi korkeimpien chakrojen kanssa (kruunuchakra, horoskooppi: leijona)  

Tuote valmistettu KatriN Kaupassa
Tuote valmistettu KatriN Kaupassa