Hiotut kivet

20-40mm hiottuja kiviä useita eri vaihtoehtoja. Lue alta mitä mikäkin kivi edustaa ja valitse omasi. Voit valita kiven myös oman intuitiosi kautta, mikä tuntuu juuri tänään sinulle sopivalta. 

Koska kivet ovat luonnontuotteita, niiden muoto, väri ja koko saattavat vaihdella, kuvateksteissä lukee minkä kokoinen mikäkin kivi suurinpiirtein on.

Valitse variaatio:

Alkaen 4,00 €

Ametisti  suojeleva kivi, jolla on parantavaa voimaa, rauhoittaa mieltä ja auttaa luomaan tasapainoa, avaa portin kohti korkeampaa tietoisuutta ja intuitiota, oiva kivi meditaatioon tai mukaan matkalle tuomaan suojelusta (otsa- ja kruunuchakrat, horoskooppi: kalat, vesimies)

Aventuriini onnenkivi, joka vetää puoleensa kaikenlaista runsautta, antaa kantajalleen uskoa itseensä ja opettaa myötätuntoa sekä empatiaa, rauhoittaa sydänsuruissa ja auttaa keskittymään positiivisuuteen (sydänchakra, horoskoopit: rapu, neitsyt ja vaaka)

Karneoli antaa voimaa ja vahvistaa itsetuntoa, rohkaisee varovaista, piristää hajmielistä, virkistää hämmentynyttä, vahvistaa aneemista, asettamalla karneolin lähelle ulko-ovea, se tuo turvallisuutta ja yltäkylläisyyttä (sakraalichakra, horoskooppi: härkä, oinas, skorpioni, leijona)

Kuukivi herkimpien tunteiden kivi, voimakivi etenkin naisille, liitetään vahvasti hedelmällisyyteen, poistaa energiatukoksia ja suojelee kantajaansa vaaroilta, siksi hyvä kivi mukana matkoilla (sakraalichakra, horoskooppi: kalat, kauris, rapu)

Kvartsit hyvin yleinen luonnossa esiintyvä mineraali, jota tavataan kaikissa eri väreissä. Voimakas kivi, joka auttaa lähes kaikkiin vaivoihin ja ongelmiin. Sopii käytettäväksi kaikilla chakroilla riippuen siitä minkä värinen kvartsi on kyseessä.

Labradoniitti taianomainen kivi sopii kaikille seikkailijoille ja lapsenmielisille, auttaa löytämään oman tien, rauhoittaa mieltä ja tuo esiin uusia ideoita, sopii hyvin aikaerorasituksiin ja vuorotyöläisille (sydän-, otsa- ja kruunuchakrat horoskooppi: vesimies)

Lapis Latsuli intuition kivi, joka voimistaa tietoisuutta, totuuden ja viisauden kivi, vapauttaa tukahdetut tunteet ja auttaa itseilmaisussa (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, jousimies ja vesimies)

Dalmatian jaspis kivi, joka tuo hymyn huulille ja iloa elämääsi. Muistuttaa kantajaansa sisäisestä lapsesta ja antaa keveyttä elämään. Sopii erinomaisesti eläinten kanssa työskenteleville ja lapsille. Jaspisten energia on hidasta, maadoittavaa ja suojelevaa kielteisyyttä vastaan. (juurichakra, horoskooppi: kauris)   

Rodoniitti vahva parisuhde kivi, emotionaalinen tasapainottaja, rohkaisee lähestymään asioita tunteiden tasolla, maadoittaa energioita, hyvä kivi laulajalle, tuo herkkyyttä ääneen ja tulkintaan (juuri-ja sydänchakra, horoskooppi: härkä)

Ruusukvartsi sydämen kivi, joka yhdistää sinut universaaliin rakkauteen, parantaa itsetuntoa ja avaa kanavan luovuudelle ja mielikuvitukselle (sydänchakra, horoskooppi: härkä)

Sininen kvartsi rauhoittaa, viilentää ja tyynnyttää mielen. Auttaa ilmaisemaan mielipiteitä ja kommunikoimaan (kurkkuchakra, horoskooppi: jousimies)

Sitriini ilon kivi. Lämmittävä, lataava ja voimistava kivi. Auttaa väsymyksessä ja uupumuksessa, koska pitää sisällään auringon voimaa. (solar plexus, horoskooppi: kaksonen, neitsyt, skorpioni)

Vuorikristalli parantava kivi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisella tasolla, harmonisoi ja tasapainottaa, voimistaa positiivista energiaa ja neutralisoi negatiivista, resonoi korkeimpien chakrojen kanssa (kruunuchakra, horoskooppi: leijona)