Laavakivi rannekoru

Rannekoru, jossa yhdistetty laavakiviin joko aventuriinia, ametistiä tai ruusukvartsia. Yhden kiven halkaisija n.6mm, joustavassa kuminauhassa koko ilman venytystä halk.6,5cm. 

Lue alta, mitä kivet edustavat ja valitse suosikkisi.

Valitse variaatio:

8,00 €

Laavakivi  elementtien maa ja tuli yhdistäjä, vahvasti maadoittava, lisää kantajansa rohkeutta ja tarmoa, auttaa saavuttamaan tavoitteet

Aventuriini  onnenkivi, joka vetää puoleensa kaikenlaista runsautta, antaa kantajalleen uskoa itseensä ja opettaa myötätuntoa sekä empatiaa, rauhoittaa sydänsuruissa ja auttaa keskittymään positiivisuuteen (sydänchakra, horoskoopit: rapu, neitsyt ja vaaka)

Ametisti  suojeleva kivi, jolla on parantavaa voimaa, rauhoittaa mieltä ja auttaa luomaan tasapainoa, avaa portin kohti korkeampaa tietoisuutta ja intuitiota, oiva kivi meditaatioon tai mukaan matkalle tuomaan suojelusta (otsa- ja kruunuchakrat, horoskooppi: kalat, vesimies)

Ruusukvartsi  sydämen kivi, joka auttaa näkemään universaalia rakkautta, parisuhdekivi, parantaa itsetuntoa, hoitaa hellästi kehoa ja mieltä, avaa kanavan luovuudelle ja laajentaa mielikuvitusta (sydänchakra, horoskooppi: härkä)

Vinkki! Koska laavakivi on huokoista, se imee itseensä nesteitä. Jos haluat yhdistää koruusi eeterisen öljyn, tipauta yksi tippa suosikkiöljyäsi yhteen tai kahteen kiveen, odota etää kivi imee öljyn itseensä ja saat lempituoksusi kulkemaan matkassasi koko päivän. Muista kuitenkin noudattaa varovaisuutta eteeristen öljyjen kanssa, vain tippa tai kaksi riittää ja varo öljyn joutumista iholle.