Solaris.Tea

be better CHAKRA

Tee, jossa yhdistyy jooga ja yrttilääkintä modernilla tavalla. Jokaiselle chakralle on valikoitunut juuri sen energiaa tukevat yrttiteesekoituksensa. Pakkaus sisältää 15 pyramiditeepussia (a`2g yht.30g) 100%luomua, tottakai! Valmistusmaa Irlanti

Solaris Tea on irlantilainen kansainvälisesti palkittu perheyritys, joka on erikoistunut luomutee- ja yrttisekoituksiin. beBetter Chakra tee-merkin takana on järjestö, jonka intohimona on kokonaisvaltainen joogan harjoittaminen, johon kuuluu kaikki elämän osa-alueet.

Valitse alta oma suosikkisi tukemaan chakrojesi energiaa.


Valitse variaatio:

8,00 €

Lue alta, mitä Solaris.Tea kertoo chakroista ja teesekoituksista.

~I Am – Muladhara - Juurichakra~

inkivääri*, kaneli*, lakritsi*, kaakaonkuori*, kardemumma*, neilikka*

maadoittuminen - turvallisuus

Täyteläinen ja maanläheinen maustesekoitus, jonka luonnollinen makeus auttaa sinua tuntemaan olosi turvalliseksi ja maadoittuneeksi. Huomioimalla juurichakraamme tasapainotamme sisäistä minäämme, joka pitää meillä jalat ja juuret vahvasti maassa. Juurichakra auttaa meitä ymmärtämään yhteytemme omiin juuriimme. Se on perusvaistojemme pohja, joka pitää meidät hengissä.

~I Feel – Svadisthana – Sakraalichakra~

roobois*, kaura*, kaakaonkuori*, kaneli*, hunajapensas*, vanilja*

keskittyminen – luovuus

Sakraalichakra on intohimon ja nautinnon keskus, joka rohkaisee meitä itseilmaisuun ja nautintoon sekä keskittyy tunteisiimme ja luovuuteen. Keskittymällä toiseen chakraamme koemme elämämme tunteiden ja aistimuksien kautta ja voimme tätä kautta aistia ja ymmärtääennenkaikkea itseämme, mutta myös muita. Vahvistaa emotiaalista puoltasi.

~I Do – Manipura – Solar Plexus~

musta tee*, kaneli*, appelsiininkuori*, kardemumma*, neilikka*

itsetunto – energia

Yhdistelmä mustaa teetä ja aitoja intialaisia chai mausteita, jotka motivoivat ja luovat inspiraatiota. Solar Plexus on voimakeskuksemme, identiteettimme, persoonallisuutemme ja egomme ydin. Keskittymällä tähän energiakeskukseen vahvistammesamalla omia voimavaroja ja itseluottamusta. Tässä keskuksessa ovat omat käsityksemme itsestämme ja muista, omat uskomuksemme. Näiden pohjalta toimimme ja luomme perustan omalle elämänkatsomuksellemme.

~I Love – Anahata - Sydänchakra~

kamomilla*, fenkoli*, kaneli*, sitruunaverbena*, ruusunlehti*, tähtianis*, kardemumma*, laventeli*

rauhoittuminen – anteeksianto

Rauhoittava yrttisekoitus, joka lohduttaa ja antaa lempeyden ja tyytyväisyyden tunnetta. Kykymme rakastaa muita ja itseämme liittyy sydämeen. Sydänchakra on välittämisen ja myötätunnon keskus, joka rohkaisee meitä todella rakastamaan ja antamaan anteeksi. Keskittyminen tähän chakraan kasvattaa avoimuuttamme sekä ehdottoman rakkauden antamisessa ja vastaanottamisessa. Sydänchakra on parantava keskus, joka opettaa itsekunnioitusta ja ystävällisyyttä.

~I speak – Vishuddha – Kurkkuchakra~

sitruunaruoho*, hibiscus*, sitruunaverbena*, inkivääri*, appelsiininkuori*

vahvistuminen – kommunikointi

Rauhoittava, mutta myös energisoiva yrttisekoitus, joka lievittää kurkun ärsytystä. Kurkkuchakran tasapaino liittyy sekä sanalliseen että sanattomaan ilmaisuun ja ymmärrykseen. Se on yhteydessä ajatuksiimme ja tunteisiimme sekä kykyymme kommunikoida muiden kanssa. Tämän chakran kautta ilmaisemme valintamme ja ymmärrämme, että kaikilla valinnoilla on seurauksia. Keskittyminen tähän chakraan voi avatata tiesi itseilmaisulle ja luovuudelle.

~I See – Ajna – Otsachakra~

piparminttu*, nokkonen*, fenkoli*, lakritsi*

puhdistuminen - intuitio

Puhdistava yrttiseos, joka rauhoittaa sekä voi olla apuna ruuansulatuksen kanssa. Otsachakran avaaminen voi parantaa kykyämme havaita itseämme ja tapaa, jolla näemme sisäisen ja ulkoisen maailmamme. Kyky ennakoida ja nähdä tulevaisuuteen auttaa meitä itsetunnon vahvistamisessa ja näkemyksessämme elämästä. Tämä chakra auttaa meitä itsetutkiskelussa, ajatusten selkeyttämisessä sekä henkisessä mietiskelyssä.

~I Know – Sahasrara - Kruunuchakra~

vihreä tee*, appelsiininkuori*, sitruunankuori*, kardemumma*,neilikka*, tähtianis*

kiitollisuus – luottamus

Aito intialainen chai-tee sekoitus. Se on elinvoimainen ja virkistävä, mutta samallapuhdistaa ja rauhoittaa. Kruunuchakra liittyy korkeimpaan tietoisuuteemme ja auttaa meitä vastaanottamaan energioita ja ohjausta. Se yhdistää meidät sisäiseen minuuteemme ja antaa meille tilaisuuden loistaa ilman egomme asettamia rajoja. Keskittämällä huomiomme seitsemänteen chakraamme, olemme uskollisia omaan itseemme ja täytämme paremmin elämän tarkoituksemme.