Yin&Yang-suolakivi kynttilälle

Tunnelmallinen suolalamppu, jossa yhdistyy tasapaino ja suolan puhdistava voima. Yin&Yang, yhdessä ja erikseen, muodostavat täydellisen harmonian, suolakiteet parantavat hengitysilmaa ja valo niiden sisällä luo tunnelmaa.

Koko halk.14cm, kork.6,5cm paino1532g Suolakivessä voi polttaa tuikkukynttilöitä, ostettava erikseen. Polta vain palamattomalla alustalla. Älä jätä koskaan kynttilää vartioimatta ja huolehdi, ettei se ole lasten tai lemmikkien ulottuvilla.

20,00 €

Suolalamppu on kaunis katsella, kun valo siivilöityy suolakiteiden läpi. Se luo lämpöä ja tunnelmaa, rauhoittaa ja rentouttaa. Suola parantaa hengitysilmaa ja neutralisoi tilan ilmaa vähentämällä sähköisyyttä. Suolalla on todettu olevan positiivista vaikutusta allergioissa ja ihosairauksissa.

Yin&Yang - täydellisen tasapainon ja harmonian symboli. Kumpikin täydentää toistaan, kumpaakaan ei ole olemassa ilman toista.

"Yin ja yang, mies ja nainen, vahva ja heikko, jäykkä ja herkkä, taivas ja maa, valo ja pimeys, ukkonen ja salama, kylmä ja lämmin, hyvä ja paha... vastakkaisten periaatteiden vuorovaikutus muodostaa maailmankaikkeuden." - Konfutse