Kivi-pallot

Pallo muotona edustaa täydellistä harmoniaa, tasapainoa ja jatkumoa. Kivipallojen pinnassa valon säteet leikkivät ja loistavat. Pallo muotona on miellyttävä pitää kädessä ja tuntea kiven voima. 

Valitse vaihtoehdoista oma kivesi. Palloja löytyy erikokoisia halk. 4-16cm Tilaa myös jalusta pallollesi, vaihtoehtoina puu tai kupari.

Koska kyseessä on luonnontuote, värit voivat hieman vaihdella. Orgoniitti-tuote on yhdistelmä hartsia ja kiviainesta.

Valitse variaatio:

Alkaen 1,00 €

Seleniitti omaa hienovaraisen värähtelyn ja auttaa pysymään totuudessa niin teoissa kuin puheissa. Puhdistaa vahvasti negatiivista energiaa tilassa ja ajatuksista. Parantaa selvänäkö- ja kanavointikykyä (otsa- ja kruunuchakra)

Turmaliini auttaa ymmärtämään itseään ja muita, kasvattaa menestystä ja rakkautta, helpottaa väsymyksessä, shamaanien kivi (chakrat väristä riippuen)

Ruusukvartsi sydämen kivi, joka yhdistää sinut universaaliin rakkauteen, parantaa itsetuntoa ja avaa kanavan luovuudelle ja mielikuvitukselle (sydänchakra, horoskooppi: härkä) 

Vuorikristalli parantava kivi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisella tasolla, harmonisoi ja tasapainottaa, voimistaa positiivista energiaa ja neutralisoi negatiivista, resonoi korkeimpien chakrojen kanssa (kruunuchakra, horoskooppi: leijona)