Kaiko Studio - korut

Tyylikäs aromaterapeuttinen laavakivikoru, jossa voit kantaa lempituoksuasi mukana koko päivän!

Minimalistisen yksinkertaisen kauniit kaulariipukset Kaiko Studiolta, Irlannista. Geometriset messinkiset muodot yhdistettynä rouheaan laavakiveen luovat yhdessä täydellisen harmonian. Laavakivi on huokoista, joten voit tipauttaa siihen 1-2tippaa eteeristä öljyä. Näin saat iloa lempituoksustasi koko päivän ajan. Riipusten koko on noin 3-5cm ja ne ovat 78cm pitkässä ketjussa.

Käy tutustumassa Frantsilan eteerisiin öljyihin ja valitse oma tuoksusi korun kanssa käytettäväksi.

Huom! Kuu-apatiitti kaulariipus EI ole aromakoru. Materiaalit metalli ja apatiitti-kivet, koko n.5cm, ketjun pituus n. 70cm

Valitse variaatio:

Alkaen 27,00 €

Apatiitti poistaa hämmennystä ja turhautumista, vähentäää ärtymyksen tunteita ja helpottaa surua. Auttaa asioiden selkeyttämisessä ja lisää itsevarmuutta ja vahvistaa minäkuvaa (kaikille chakroille värien mukaan, horoskooppi: kaksonen)

Laavakivi maa ja tuli elementtien yhdistäjä, vahvasti maadoittava, lisää kantajansa rohkeutta ja tarmoa, auttaa saavuttamaan tavoitteet   

*

Muistathan noudattaa varovaisuutta eteeristen öljyjen kanssa. Vältä öljyn joutumista suoraan iholle. Ne saattavat myös tahrata vaatteita, joten odota että öljy imeytyy hyvin ennenkuin asetat sen kaulallesi. Noudata annostus ohjeita.