Kiviriipus

Kivissä on voimaa! 

Valitse oma onnenkivi kaulallesi tai valitse kivi intuitiolla, mikä puhuttelee sinua eniten juuri tänään. Kanna kiveä mukana omassa aurassasi ja tunne sen vaikutus ja voima. 

Rumpuhiotut ja raakakivi riipukset (koot 15-30mm), joissa musta ohut säädettävä nyöri. Kivien koot ja sävyt saattavat vaihdella, onhan kyseessä luonnontuote. Nyörin pituus n.60cm pisimmillään. 

Lue alta kivien merkityksistä ja vaitse omasi.

Valitse variaatio:

Alkaen 10,00 €

Amatsoniitti toivon kivi, joka tuo tasapainoa, vahvistaa intuitiota, rauhoittaa hermostoa. Sanotaan suojelevan elektromagneettiselta säteilyltä, joten kannattaa asettaa lähelle sähkölaitteita. (sydän- ja kurkkuchakra, horoskooppi neitsyt)

Akvamariini rauhoittaa, vähentää stressiä , poistaa pelkoja, terävöittää kantajansa vaistoja, suojelee etenkin vesillä liikkujia (otsachakra,horoskooppi: vesimies, kalat)

Aventuriini onnenkivi, joka vetää puoleensa kaikenlaista runsautta, antaa kantajalleen uskoa itseensä ja opettaa myötätuntoa sekä empatiaa, rauhoittaa sydänsuruissa ja auttaa keskittymään positiivisuuteen (sydänchakra, horoskoopit: rapu, neitsyt ja vaaka)

Fluoriitti puhdistava kivi kaikesta negatiivisesta energiasta, maalaisjärjen ja logiikan kivi, joka auttaa pitämään ajatukset selkeinä, sopii mainiosti opiskelijoille, koska auttaa uuden oppimisessa (kaikki chakrat värien mukaan, horoskooppi: vaaka. kalat, jousimies)

Hematiitti tehokas maadoittaja, tasapainottaa, antaa voimaa ja rohkeutta tekemään päätöksiä, torjuu negatiivisuutta, hyvä kivi henkistä hoitotyötä tekeville (juurichakra, horoskooppi: kauris, kalat)

Kyaniitti puhdistava kivi, koska on immuuni negatiiviselle energialle, rohkaisee puhumaan totuutta ja auttaa edistämään ymmärrystä, korkea värähteinen kivi, joka sopii mainiosti meditaatioon (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, oinas)

Lapis Latsuli intuition kivi, joka voimistaa tietoisuutta, totuuden ja viisauden kivi, vapauttaa tukahdetut tunteet ja auttaa itseilmaisussa (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, jousimies ja vesimies)

Rodokrosiitti kivi, joka antaa myönteistä asennetta, rakkautta ja myötätuntoa. Vahvistaa rakkauden tunnetta ja on hyvä parisuhdekivi. Vahvistaa yhteyttä maa-äidin sydämeen. (juuri- ja sydänchakra, horoskooppi:härkä)

Savukvartsi tasapainottaa ja rauhoittaa levotonta mieltä. Se on vahvasti maassa kiinni ja siksi onkin hyvä maadoittaja. Helpottaa jännitystiloissa ja oiva apu stressin lieventäjänä (juurichakra ja solar plexus, horoskooppi: vaaka, kauris)  

Sitriini lämmittävä ja voimistava kivi, joka tuo mukanaan kaikenlaista runsautta, puhdistaa auraa, vahvistaa itsetuntoa ja kohottaa tietoisuuden tasoa (solar plexus, horoskooppi: kaksonen)

Sodaliitti logiikan ja vaiston kivi, auttaa unettomuuteen, vahvistaa intuitiota, mielen tasapainottaja, rauhoittaa ajatusten tulvaa (otsachakra eli kolmas silmä, horoskooppi: neitsyt ja jousimies)

Ruusukvartsi sydämen kivi, joka yhdistää sinut universaaliin rakkauteen, parantaa itsetuntoa ja avaa kanavan luovuudelle ja mielikuvitukselle (sydänchakra, horoskooppi: härkä)

Tiikerinsilmä suojeleva kivi, opettaa pysähtymään, lisää keskittymiskykyä, vähentää stressiä, antaa itseluottamusta ja poistaa pelkoja (solar plexus, horoskooppi: kaksonen)

Turmaliini auttaa ymmärtämään itseään ja muita, kasvattaa menestystä ja rakkautta, helpottaa väsymyksessä, shamaanien kivi (chakrat väristä riippuen)   

Vuorikristalli parantava kivi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisella tasolla, harmonisoi ja tasapainottaa, voimistaa positiivista energiaa ja neutralisoi negatiivista, resonoi korkeimpien chakrojen kanssa (kruunuchakra, horoskooppi: leijona)