Kiviriipus - vaalealla nyörillä

Lempikivesi pujotettuna vaaleaan nyöriin. Valitse oma suosikki kaulallesi. Kato alta, mitä mikäkin kivi edustaa tai valitse oman intuitiosi mukaan. Korut on valmistanut Hoitohuone KatriN.

Kivien muoto ja värit saattavat hieman vaihdella. Nyörin pituus on n.60cm ja se on solmittu säädettäväksi. Kivien koko on n.20-25mm

Valitse variaatio:

12,00 €

Ametisti  suojeleva kivi, jolla on parantavaa voimaa, rauhoittaa mieltä ja auttaa luomaan tasapainoa, avaa portin kohti korkeampaa tietoisuutta ja intuitiota, oiva kivi meditaatioon tai mukaan matkalle tuomaan suojelusta (otsa- ja kruunuchakrat, horoskooppi: kalat, vesimies)

Aventuriini onnenkivi, joka vetää puoleensa kaikenlaista runsautta, antaa kantajalleen uskoa itseensä ja opettaa myötätuntoa sekä empatiaa, rauhoittaa sydänsuruissa ja auttaa keskittymään positiivisuuteen (sydänchakra, horoskoopit: rapu, neitsyt ja vaaka)

 Fluoriitti puhdistava kivi kaikesta negatiivisesta energiasta, maalaisjärjen ja logiikan kivi, joka auttaa pitämään ajatukset selkeinä, sopii mainiosti opiskelijoille, koska auttaa uuden oppimisessa (kaikki chakrat värien mukaan, horoskooppi: vaaka. kalat, jousimies)

Kyaniitti puhdistava kivi, koska on immuuni negatiiviselle energialle, rohkaisee puhumaan totuutta ja auttaa edistämään ymmärrystä, korkea värähteinen kivi, joka sopii mainiosti meditaatioon (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, oinas)

Rodokrosiitti kivi, joka antaa myönteistä asennetta, rakkautta ja myötätuntoa. Vahvistaa rakkauden tunnetta ja on hyvä parisuhdekivi. Vahvistaa yhteyttä maa-äidin sydämeen. (juuri- ja sydänchakra, horoskooppi:härkä)

Ruusukvartsi sydämen kivi, joka yhdistää sinut universaaliin rakkauteen, parantaa itsetuntoa ja avaa kanavan luovuudelle ja mielikuvitukselle (sydänchakra, horoskooppi: härkä)

Sitriini ilon kivi. Lämmittävä, lataava ja voimistava kivi. Auttaa väsymyksessä ja uupumuksessa, koska pitää sisällään auringon voimaa. (solar plexus, horoskooppi: kaksonen, neitsyt, skorpioni)

Sodaliitti rauhoittaa ajatusten tulvaa, vahvistaa intuitiota, logiikan sekä vaiston kivi, unien näkijän kivi, joka suojaa sähkömagneettiselta säteilyltä (otsachakra, horoskooppi: neitsyt, jousimies)

Tiikerinsilmä suojeleva kivi, opettaa pysähtymään, lisää keskittymiskykyä, vähentää stressiä, antaa itseluottamusta ja poistaa pelkoja (solar plexus, horoskooppi: kaksonen, leijona)

Vuorikristalli parantava kivi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisella tasolla, harmonisoi ja tasapainottaa, voimistaa positiivista energiaa ja neutralisoi negatiivista, resonoi korkeimpien chakrojen kanssa (kruunuchakra, horoskooppi: leijona)