Tuoksulyhty

Tuoksulyhty lempituoksullesi kauniilla kuvioinnilla. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta Ohm, Tree of life tai Flower of life. Lue alta, mitä nämä kuvioinnit merkitsevät ja valitse itsellesi se, mikä miellyttää sinua eniten juuri nyt.

Laita vettä astiaan, joka asetetaan lyhdyn päälle. Tipauta joukkoon n.5 tippaa eteeristä öljyä, sytytä alle kynttilä ja anna tuoksun levitä ympäristöösi. Käy tutustumassa KatriN Kaupan Frantsilan öljyvalikoimaan täältä

Pakkaus sisältää metallisen kynttilänjalan, messinkiastian vedelle, puisen alustan sekä 1kpl kynttilän. Huomioi, että tuoksulyhdyn vesiastia lämpenee, joten käsittele sitä varoen ja anna jäähtyä ennen kuin kosket siihen. Polta vain palamattomalla alustalla ja sellaisessa paikassa, etteivät lapset tai lemmikit pääse siihen koskemaan. kork 10cm, halk.9cm

Valitse variaatio:

8,50 €

Ohm-tavua käytetään mantroissa, meditaatiossa ja joogassa. Tavu edustaa hindulaisuudessa kaikkein pyhintä ja sillä yhdistetään yhteen luominen (elämän alku), tasapainoinen elämä ja lopullinen yhdistyminen Brahmaniin. Brahman on käsite hindulaisuudessa, joka tarkoittaa äärimmäistä, absoluuttista totuutta, joka on läsnä kaikkialla, menneessä ja tulevassa.

Tree of life eli elämän puu-symboli tunnetaan monessa eri kulttuurissa ja siitä on merkintöjä jo tuhansien vuosien ajalta. Raamatussa hyvän ja pahantiedon puu, Lähi-idässä myyttinen kuolemattomuuden puu, juutalaisen mystiikan eli kabbalan sefirot, jolla selitetään maailmankaikkeutta, skandinaavialaisessa mytologiassa Yaggdrasil-maailmanpuu, joka kannattelee koko maailmankaikkeutta, Kalevalassa iso tammi-maailmanpuu, joka kaadettiin, jotta maailma oli valmis. Jopa rautakautisista kuvista on löydetty elämän puuta kuvaavia merkintöjä. Elämänpuu symbolisoi usein porttia elämän ja kuoleman välillä. Siksi kuolemattomuus yhdistetään usein tähän symboliin. Tuskin on sattumaa, että sukupuut kuvataan usein puun muodossa. Me jatkamme elämäämme lapsissamme ja perillisissämme. Elämän puun sanotaan edustavan myös viisautta ja tietoa, se antaa kasvullaan uskoa tulevaan -juuret vahvasti maassa, latva kohoamassa korkeuksiin. Uudet lehdet puhkeavat ja oksat haaroittuvat aina yhä laajemmalle ja laajemmalle, samalla kuin tietoisuutemme lisääntyy.

Flower of life eli elämän kukka-symboli on tunnettu jo muinaisten kultuurien aikana ympäri maailman. Tämä vahvasti energinen kuvio on varmasti tunnetuin geometrinen muoto. Se koostuu 19 toisiaan leikkaavasta ympyrästä, jotka muodostavat yhdessä kukkakuvion. Uskotaan, että tämä on pyhä kuvio, joka pitää sisällään luomisen ja täydellisen harmonian. Sen sanotaan pitävän sisällään syntymän, elämän ja kuoleman kehää. Elämän kukka-symbolia käytetäänkin mm. mietiskelyssä tai meditoinnissa, kun pyritään saavuttamaan täydellinen tasapaino itsen, luonnon ja koko maailmankaikkeuden välillä.