Worry stone - huolikivi

Worry stone eli huolikivi tuo lohtua silloin, kun sitä tarvitset. Kauniisti hiotut kivet kulkevat helposti mukanasi ja voit hypistellä niitä silloin, kun siltä tuntuu.

Pidä huolikiveä peukalon ja etusormen välissä ja liikuttele varovasti edestakaisin. Tämä liike yhdessä kiven energian kanssa rauhoittaa levotonta mieltä.

Huolikivillä on pitkät perinteet ympäri maailmaa erilaisista kulttuureista. Mm. Amerikan intiaanien parista, jotka antoivat huolikivensä aina nuoremmille sukupolville pitääkseen yllä yhteyttä esivanhempiinsa.

 Valittavana kuusi eri kiveä, lue alta miten kivien energia vaikuttaa. koko n.3,5cm

Valitse variaatio:

4,00 €

Ametisti suojeleva kivi, jolla on parantavaa voimaa, rauhoittaa mieltä ja auttaa luomaan tasapainoa, avaa portin kohti korkeampaa tietoisuutta ja intuitiota, oiva kivi meditaatioon tai mukaan matkalle tuomaan suojelusta (otsa- ja kruunuchakrat, horoskooppi: kalat, vesimies)

Aventuriini onnenkivi, joka vetää puoleensa kaikenlaista runsautta, antaa kantajalleen uskoa itseensä ja opettaa myötätuntoa sekä empatiaa, rauhoittaa sydänsuruissa ja auttaa keskittymään positiivisuuteen (sydänchakra, horoskoopit: rapu, neitsyt ja vaaka)

Hematiitti tehokas maadoittaja, tasapainottaa, antaa voimaa ja rohkeutta tekemään päätöksiä, torjuu negatiivisuutta, hyvä kivi henkistä hoitotyötä tekeville (juurichakra, horoskooppi: kauris, kalat)

Kuukivi herkimpien tunteiden kivi, voimakivi etenkin naisille, liitetään vahvasti hedelmällisyyteen, poistaa energiatukoksia ja suojelee kantajaansa vaaroilta, siksi hyvä kivi mukana matkoilla (sakraalichakra, horoskooppi: kalat, kauris, rapu)

Lapis latsuli intuition kivi, joka voimistaa tietoisuutta, totuuden ja viisauden kivi, vapauttaa tukahdetut tunteet ja auttaa itseilmaisussa (kurkku- ja otsachakra, horoskooppi: härkä, vaaka, jousimies ja vesimies) 

Ruusukvartsi sydämen kivi, joka yhdistää sinut universaaliin rakkauteen, parantaa itsetuntoa ja avaa kanavan luovuudelle ja mielikuvitukselle (sydänchakra, horoskooppi: härkä)