Riipukset

Mikä näistä voisi olla sinun riipuksesi?

Ikuisen tasapainon yin&yang, intuitiivinen ametisti, seikkailun ja luovuuden labradoniitti, puhdistava seleniitti? Ja monta muuta ihanuutta sinulle valikoimassa.

Valitse variaatio:

Alkaen 8,00 €

Yin&Yang - täydellisen tasapainon ja harmonian symboli. Kumpikin täydentää toistaan, toista ei ole ilman toista. Tämä kaunis iki-aikainen Yin&Yang-symboli riipus on obsidiaania (nopean energian, vahvojen tunteiden kivi, joka on maadoittava, puhdistava ja kasvattavaja vuorikristallia (parantava kivi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisella tasollavoimistaa positiivista energiaa ja neutralisoi negatiivista) halkaisijaltaan n.30mm ja se on ohuessa mustassa nyörissä (pituus n.60cm pisimmillään), joka on säädettävä.

"Yin ja yang, mies ja nainen, vahva ja heikko, jäykkä ja herkkä, taivas ja maa, valo ja pimeys, ukkonen ja salama, kylmä ja lämmin, hyvä ja paha... vastakkaisten periaatteiden vuorovaikutus muodostaa maailmankaikkeuden." - Konfutse

Ametisti-kärki suojeleva kivi, jolla on parantavaa voimaa, rauhoittaa mieltä ja auttaa luomaan tasapainoa, avaa portin kohti korkeampaa tietoisuutta ja intuitiota. Hiotut kärjet ovat pituudeltaan n.3cm ja ne ovat lukollisessa nyörissä, jonka pituus on 45cm.

Seleniitti-sydän puhdistaa vahvasti negatiivista energiaa tilassa ja ajatuksista. Parantaa selvännäkö - ja kanavointikykyä. Sydämen halkaisija on n. 3cm ja se on säädettävässä nyörissä, jonka pituus on pisimmillään n.60cm.

Labradoniitti-riipus kaikille seikkailijoille, jotka haluavat elämäänsä ripauksen taikaa. Kaunis kivi, joka ruokkii luovuutta ja intuitiota. Korun pituus on 6cm ja se painaa n.30g, nyörin pituus on 80cm pisimmillään.

Laavakivi maa ja tuli elementtien yhdistäjä, vahvasti maadoittava, lisää kantajansa rohkeutta ja tarmoa, auttaa saavuttamaan tavoitteet (laavakiveen voit laittaa 1-2 tippaa eteeristä öljyä)